ОНЛАЙН Виж още »

2015-03-28
Готови сме за Републиканския Шампионат по сноуборд :)#snowboard #sbx #nationals #fun #kids
2015-03-23
Младите надежди в сноуборда разцепват:)!Пепо Гюшарков с победа в Европейската купа по Slope style в Словакия!!!Поздравления!!!
2015-03-21
Малко статистика и няколко неща, които държа да споделя:) Световна купа по сноуборд: 67 Старта Сноуборд крос 46 пъти в топ 10 15 подиума 2 победи 4 пъти в топ 3 за Кристалния глобус С доста, но слава богу леки контузии, аз съм истински благодарна за всичко, с което живота ме е дарил.. За късмета да израстна в добро семейство, за възможността да спортувам, да пътувам, да се състезавам на световната сцена и да правя това, което истински ме удовлетворява...Благодарна съм за изпитанията, уроците, опита, емоциите, малките победи, любовта и радостта, и за всички други по-дребни неща, с които съм се срещнала по пътя... Благодаря на прекрасното си семейство, моя приятел и близките ми приятели за любовта и добрите съвети! Благодаря на БФ Ски и нейните генерални спонсори, на ДАМС, на всички добри хора, които са ни помагали по някакъв начин с екипировка през годините,на #DRAG #DropIn #Senax #GoPro и на всички вас, за добрите думи, подкрепата и приятелството !
2015-03-20
..След две доста трудни състезания в Швейцария, трудни елиминации с много 'контакти' и няколко грешки, които в крайна сметка ми отредиха не позициите към които се стремях, дойдох тук с желанието да подобря карането си и да спечеля. Целта ми днес бе да бъда максимално бърза. В квалификациите рискувах, загубих контрол над скоростта и паднах...За съжаление няма да взема участие в утрешното 3-то и последно състезание от Световната купа. Поздрави и благодаря,че сте с нас!

КАЛЕНДАР Виж целия календар »